voks.jpg
_DSC1212.jpg
lede.jpg
_DSC0516.jpg

CONNECT


 Bli med å CONNECT

SCROLL DOWN

CONNECT


 Bli med å CONNECT

BLI MED Å CONNECT

C3 Fredrikstad ønsker å hjelpe mennesker å "connecte" med Gud, så de kan bygge vennskap med Han.

Vi ønsker å "connecte" mennesker med hverandre, siden alle trenger et sunt fellesskap.

Vi ønsker å "connecte" mennesker med kirken, slik at man kan få den næring man trenger for å vokse og blomstre i sitt liv.

Vi vil være en generøs og inkluderende kirke som "connecter" mennesker uansett om de er vant med å gå i kirken eller ikke.

I kirken ønsker vi at folk skal føle seg hjemme og at man kan komme som man er. Vi bryr oss om hvordan folk har det og hva som skjer i deres hverdager. Gjennom å "connecte" og kommunisere på en relevant, folkelig og transparent måte, kan folk flest kjenne seg igjen og relatere til kirken.

BLI MED Å CONNECT PÅ:  CONNECT-SAMLINGER,  AFTER CHURCH, SHE

Ønsker du å connecte? Kontakt oss via kontakt-skjema eller ved å snakke med våre behjelpelige verter på C3 søndager.


Connect-samlinger

I hverdagen samles vi på ulike connect-samlinger i hjemmene, på café, i skogen og andre steder i Østfold. Vi har connect-samlinger for mennesker i ulike aldre, kjønn, interesser og bosteder. På disse samlingene er alle velkommen, enten man pleier å gå i kirken eller ikke. 

I connect-gruppene møter vi gamle og nye venner. Vi spiser sammen, finner på noe morro og har den gode praten om livet og Gud. Her kan man komme som man er og være seg selv. 

Til høyre ser du info om de ulike Connect-samlingene i kirken.

Vi ser fram til å bli bedre kjent med deg! 

Du er hjertevarmt velkommen!

 

Bli med på kirkens connect-samlinger?

Navn *
Navn

 

After church

Hver søndag etter søndagsgudstjenesten samles vi i café-området inne på City Scene.

Med god stemning, gode samtaler, fengende bakgrunnsmusikk, kaffekopp i hånda og noe godt å tygge på, er dette blitt noe mange ser fram til hver søndag.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg til søndag!

 

SHE

She er et inkluderende og varmt fellesskap av jenter som kommer sammen på jevnlige samlinger gjennom året. Jenter i alle aldre samles for å bygge relasjoner og vennskap, og for å bli oppmuntret og styrket gjennom Guds ord, Guds nærvær, og ikke minst for å ha det gøy sammen. 

På samlingene fokuserer vi på at vi kan leve med en hensikt større enn oss selv. Vi deler det vi brenner for – gjennom historier, erfaringer, musikk og forkynnelse av Guds ord.

Vår visjon og vår pasjon er at jenter i alle aldersgrupper skal oppleve seg selv som verdifulle, elsket, styrket, og se hvem de er i Gud. Vi ønsker å skape en kultur av jenter som er trygge på hvem man er, sikre i vår identitet som Guds barn og i vårt kall. 

Vi ønsker å bygge en kultur der jenter står sammen og heier hverandre fram!

voks.jpg

VOKS


 Bli med å VOKS

SCROLL DOWN

VOKS


 Bli med å VOKS

BLI MED Å VOKS

C3 Fredrikstad ønsker at alle skal få mulighet til å vokse i sin tro på Gud og i det potensiale som finnes i hver og en.

Vi ønsker at alle skal vite hvem de er, hva de har og hva Gud kan gjøre gjennom deres liv. På den måten kan man bære med seg en atmosfære og kultur av tro, håp og kjærlighet både i sin egen og andres hverdag. Vekst skjer når man lærer å fylle sitt liv med rett næring, lærer å håndtere utfordringer og lærer å stole på Gud selv når man er fristet å gi opp. 

Vi ønsker at alle skal få tilført styrke og oppmuntring inn i sine liv, slik at hjertene kan ekspanderes og man kan leve for noe større enn kun seg selv. Vi ønsker at alle skal lære hvem Jesus er midt i livets alle omstendigheter.

 

BLI MED Å VOKS  VIA: COLLEGE,  C3 SØNDAGER.

Ønsker du å vokse ved å bli med på College eller snakke med en person som kan hjelpe deg videre på veien (samtalepartner), skriv til oss via kontakt-skjema eller ta kontakt med våre behjelpelige verter på C3 søndag.


 

College

Om du vil lære enda mer om Guds beste for deg, er C3 College noe for deg. Vi tilbyr per i dag to kurs (Lederskap 1 og Lederskap 2) som går parallelt hver annen uke over åtte kvelder. Vi har undervisning fra kirkens pastorer og videoundervisning fra de beste forkynnere du kan tenke deg fra C3 globalt. Vi har satt av god tid til lærerike oppgaver hvor alle deltagere får være engasjert.  Du får en egen studentprofil hvor du kan logge deg inn og se undervisningsvideoer og annet undervisningsmateriale.

Disse to kursene er åpent for alle som ønsker å lære mer om hvordan du med Guds hjelp kan vokse som person, lede deg selv og lede andre mennesker til det beste livet Gud har for dem.  Du kan også lese mer om hvilke andre studiealternativer C3 globalt tilbyr på www.c3college.com

I tillegg til College har vi ulike kurs knyttet til ulike temaer i Bibelen. Disse kursene er en unik mulighet å lære mer og vokse i troen.

Ta kontakt via kontakt-skjema om du ønsker mer info om neste oppstart av våre kurs eller du ønsker å melde deg på et av våre kurs.

_DSC1212.jpg

TJEN


 Bli med å TJEN

SCROLL DOWN

TJEN


 Bli med å TJEN

BLI MED Å TJEN

C3 Fredrikstad ønsker å gi mennesker muligheten til å vise sin takknemlighet til Gud ved å tjene, hjelpe og være involvert der det finnes behov.

Vi ønsker at alle skal få muligheten til å kunne være en velsignelse for andre mennesker. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å gjøre kirken til et hjem som flere og flere kan trives og få sitt liv forvandlet i. 

Kjærligheten i oss hjelper oss og driver oss til å hjelpe andre til tross for at vi ofte selv har ulike behov. Vi tjener Gud ved å bringe Guds kjærlighet videre til mennesker.

 

BLI MED Å TJEN PÅ: KIDS, VERTSKAP, CAFÉ, PROSJEKTOR, LYD & LYS, LOVSANG, GRAFISK DESIGN, FOTO OG VIDEO, CONNECT-SAMLINGER o.l.

Ønsker du å bli med å tjene, send oss din info på vår kontakt-skjema eller ta kontakt med våre kontaktpersoner eller behjelpelige verter på C3 søndag.


KIDS

c3kids.jpg

Vi ønsker å at barna skal få nye venner og bli kjent med Jesus. Hver søndag har vi egne møter tilrettelagt for barn mellom 2-7 år og 8-12 år, hvor barna har aktiviteter, leker, sang, dans, bønn, miniandakt, boller, saft og mye morro. Vi gjør vårt ytterste for at dette skal være et høydepunkt for barn fra hele Fredrikstad og Østfold.

Bli også du med å invester i barna ved å skape en kreativ innholdsrik og morsom Kids-samling.

TA KONTAKT MED: 

Michelle Nilsen   Mobil: 414 78 477

 

CAFÉ

Vi er en kirke som setter fellesskap og vennskap høyt. Vi ønsker å skape en uhøytidelig og god atmosfære, hvor folk kan bygge vennskap og slå av en prat over en matbit og noe godt å drikke. Café-teamet er med å skape en inkluderende atmosfære gjennom mat, drikke og pynt på bordene.

Bli også du med å skap en atmosfære og opplevelse mennesker setter pris på og vil komme tilbake til.

TA KONTAKT MED: 

Ann Kristin Arnesen    Mobil: 934 47 030

 

 

LYD & LYS

Vi ønsker å være en fresh og attraktiv kirke med et uttrykk som gjør det lett for mennesker å trives. Vi ser etter deg som er nøye, kreativ, løsningsorientert og har erfaring med miksing av lyd og lys.

Bli også du med å skap en attraktiv og god opplevelse for de som kommer på vår C3 søndag og diverse andre samlingspunkt.

TA KONTAKT MED:

Ruben Meyer    Mobil: 411 03 452

 

 

GRAFISK DESIGN, FOTO OG VIDEO

Vi ønsker å være en kirke som gjør vårt beste for å kommunisere effektivt og synliggjøre Gud for mennesker gjennom kreativitet. Vi ser etter deg som har estetisk sans, er kreativ, liker å skape, kommuniserer bra med ord/kommentarer og har erfaring med en eller flere av av disse: grafisk design, trykksaker, hjemmeside, foto, videoproduksjon, redigering o.l.

Bli også du med å skap en god opplevelse for de som kommer på vår C3 søndag og diverse andre samlingspunkt.

TA KONTAKT MED:

Ruben Meyer   Mobil: 411 03 452

VERTSKAP

verter.jpg

Vi ønsker at alle skal kunne komme og bli ønsket velkommen med en ekthet, varme og glede. Siden vi er en kirke som har fokus på den ene og ikke bare massene, så ønsker vi å gjøre hver C3 søndag og hvert samlingspunkt til en opplevelse man ikke glemmer. Vertskapsteamet har både en praktisk funksjon og en relasjonell og sosial funksjon.

Bli også du med å skap en atmosfære og opplevelse mennesker setter pris på og vil komme tilbake til.

TA KONTAKT MED: 

Daniel Jansson    Mobil: 966 74 560

 

PROSJEKTOR

Vi ønsker å være en fresh kirke som gjør det lett for mennesker som kommer å forstå og relatere til budskapet vi formidler. Vi ser etter deg som er kreativ, komfortabel med mac og ønsker å være med i kirkens møte-produksjon.

Bli også du med å skap en attraktiv og appellerende opplevelse for de som kommer på vår C3 søndag og diverse andre samlingspunkt.

TA KONTAKT MED: 

Ruben Meyer    Mobil: 411 03 452

 

LOVSANG

Vi ønsker å være en kirke som gjør Gud tilgjengelig for mennesker gjennom musikk. Lovsang i kirken handler om å hjelpe mennesker å peke på Jesus der de befinner seg i sitt liv.

Vi ser etter deg som er musikalsk, er flink til å synge eller spille instrument, har team-spirit og ønsker å vise andre hvem Jesus er.

Ønsker du å prøve deg, ta kontakt for nærmeste audition.

TA KONTAKT MED: 

Silje Arnesen  Mobil: 952 78 693

 

CONNECT-SAMLINGER

Vi ønsker å være en personlig hverdagskirke hvor mennesker også utenom søndagene kan få venner og vokse i sin tro og sitt potensiale. Vi ser etter deg som liker å bli kjent med folk, som sørger for at folk har det bra og som liker å være en oppmuntring for folk i tro, håp og kjærlighet.

TA KONTAKT MED: 

Ruben Meyer     Mobil: 411 03 452

lede.jpg

LED


 Bli med å LED

SCROLL DOWN

LED


 Bli med å LED

BLI MED Å LED

C3 Fredrikstad ønsker å gi videre det vi selv har fått. Vi ønsker at alle som selv har opplevd Gud i sin hverdag, skal få mulighet å lære å lede andre til et liv i tro, håp og kjærlighet i deres hverdag. Lederskap overføres via eksempel. Ved at vi selv "connecter", vokser og tjener, kan vi lede ved eksempel.

Vi ønsker ikke bare å lede mennesker til HVA. Vi leder også ved å forklare og vise HVORFOR og HVORDAN. Hvorfor og hvordan connecte med Gud, mennesker og kirken! Hvorfor og hvordan vokse i tro, håp og kjærlighet! Hvorfor og hvordan tjene og leve i kjærlighet!

LÆR Å LED VIA: COLLEGE, CONNECT-GRUPPE OPPLÆRINGSKURS

Ønsker du å lære å lede, send oss din info på vår kontakt-rubrikk eller ta kontakt med våre kontaktpersoner eller behjelpelige verter på C3 søndag.


College (Lederskap)

Om du er sulten på å lære enda mer om Guds beste for deg, er C3 College noe for deg. Vi tilbyr to kurser (Lederskap 1 og Lederskap 2) som går parallelt hver annen uke over åtte kvelder. Vi har undervisning fra kirkens pastorer og videoundervisning fra de beste forkynnere du kan tenke deg fra C3 globalt. Vi har satt av god tid til lærerike oppgaver hvor alle deltagere får være engasjert.  Du får en egen studentprofil hvor du kan logge deg inn og se undervisningsvideoer, quizer og annet undervisningsmateriale.

Disse to kursene er åpent for alle som ønsker å lære mer om hvordan du med Guds hjelp kan vokse som person, lede deg selv og lede andre mennesker til det beste livet Gud har for dem.  Du kan også lese mer om hvilke andre studiealternativer C3 globalt tilbyr på www.c3college.com